Kajak-kenu világbajnokság

OTP Bank Liga 2. 1245 Szabadidő magazin 1515 Bringasport magazin 1530 Építők.


Pin De Mara Nerys Em Rio2016olimpiadas Neymar

A klímaváltozás miatt el kell gondolkodni azon hogy a jövőben ne nyár közepén kerüljön sor a vb-re.

. Vízhiány miatt veszélyben a szlalom kajak-kenu világbajnokság. Világbajnokság Halifax 15 órától már az m4sporthu-n 2000 Labdarúgás. Győzelem kajak-kenu VB kiemelt Kopasz Bálint Szeged világbajnokság.

Gyermek Kölyök Magyar Bajnokság Kolonics György emlékverseny. Között a világbajnokság előtt Hüttner Csaba szövetségi kapitányt faggattuk a várakozásokról. Magyar sportműsor 120 perc.

Kopasz Bálint a vb-n is verhetetlennek tűnik. ICF Felnőtt Gyorsasági és Parakenu Világbajnokság LIVE. Mint arról korábban az Index is beszámolt a viadalon a tokiói hat olimpiai bajnokunkból.

Az idei program szokatlanul alakul a sportágban hiszen az év fő versenye a vb megelőzi a kontinensviadalt amelyre szintén augusztusban a müncheni multisport Eb keretében kerül majd sor 18-21. Az alábbi tablázat szűrése. Nádas Bence Kopasz Bálint Csizmadia Kolos és Gál Péter j-b a kajak-kenu világbajnokság K4 férfi 500 méteres versenyének előfutamában a koppenhágai Bagsvaerd-tavi versenypályán 2021.

Korisánszky Dávid 4018 C2 500 M Magyarország Hajdu Jonatán Fekete Ádám K1 1000 M Kopasz Bálint B DÖNTŐ K4 500 M. A kenus Korisánszky Dávidot rögtön a viadal első előfutamában a rajthoz szólították 200 méter egyesben az első három hely ért egyből döntőt. A következő két hét eseményei.

Szerkeszd te is a Porthu-t. Bragato Giada és Nagy Bianka duója bronzérmet szerzett kenu kettes 500 méteren majd nem sokkal később 200 méteren is. 42 minutes agoKajak-kenu vb - Fináléban a kajak vegyes páros 15 magyar A döntős egység vasárnap.

Halifax 20220803 - 0807 Megtekintés Térkép. Viktor Sztepanov Kazahsztán 39448. Kezdődik a kajak-kenu-világbajnokság valamint Eb-selejtezőt vív a magyar férfi röplabda-válogatott.

POZSONYI SZILÁRD 20220803 2307 Frissítve. 5 hours agoKiss Blanka és Lucz Anna duója aranyérmet szerzett kajak kettes 200 méteren a kanadai Halifaxben zajló kajak-kenu világbajnokságon. Az aktuális rész ismertetője.

Szeged 20220806 - 0807. Négy arany- öt ezüst- és két bronzérmet szereztek a magyar versenyzők a koppenhágai kajak-kenu világbajnokság vasárnap délelőtti döntőiben. Forduló Debreceni VSCKecskeméti TE.

Szerdán a kanadai Halifaxben megkezdődik a kajak-kenu világbajnokság amelyen az épeknél 32 a paraversenyekben pedig nyolc magyar indul. Magazinműsorok az M4 Sporton. Kopasz Bálint visszaszerezte világbajnoki címét K-1 1000 méteren és a Kiss Blanka Lucz Anna duó is remek teljesítménnyel nyerte meg a K-2 200 métert.

Köszönjük hogy a Szeged365 virtuális családjába tartozol. Rendessy ezer méteren is döntős a vb-n. Varga Katalin bronzérmet szerzett a paraversenyek KL2 200 méteres számában.

A küldöttség jövő pénteken utazik Kanadába ahol. A szerdai program második felében több magyar egység is megnyerte előfutamát a kanadai Halifaxben zajló kajak-kenu világbajnokságon ez azonban nem mi. Pályán a Fradi kezdődik a kajak-kenu-világbajnokság Pályán a Fradi kezdődik a kajak-kenu-világbajnokság MTI 20220803.

2 days agoKajak-kenu kajak-kenu világbajnokság kajak-kenu vb kajak-kenu Lucz Anna Csizmadia Kolos. Erős szerepléssel kezdte a világbajnokságot a magyar küldöttség több egység már az. 1 day agoKajak-kenu világbajnokság Halifax.

Minden jog fenntartva a Magyar Kajak-Kenu Szövetség által. Már a Parakenu Világbajnokság első versenynapjának előfutamai során szoríthatunk a magyaroknak. M4 Sport és m4sporthu 1600 Atlétika.

Az amerikaiak mögött a japánok és szingapúriak előtt ért célba így a zárónapon ott lesz. Megosztás Facebookon Küldés Messengeren További lehetőségek. Nico Pickert Németország 3935 3.

1 day ago1600 Kajak-kenu. 1 hour agoKét aranyat szereztek a szombati első döntős napon a kanadai Halifaxben zajló kajak-kenu világbajnokságon. A csapat rendben van a körülmények kevésbé Hír aug.

5 hours agoKAJAK-KENU-VILÁGBAJNOKSÁG Kanada FÉRFIAK A DÖNTŐ C1 200 M 1. A hétvégén megérkezett Halifaxbe a magyar kajak-kenu válogatott ahol szerdán veszi kezdetét az. Szóljon hozzá Ön is.

A magyar kettősnek mindössze egy riválisát kellett megelőznie a négy hajót számláló szombati középfutamban és az nem is okozott gondot neki. 1 day agoA borítókép illusztráció. Bragato Giada és Nagy Bianka kenupárosa 200 és 500 méteren is begyűjtötte a bronzérmet.

A kajak-kenu sportág idei legrangosabb versenyét a kanadai Halifaxben rendezik augusztus 37. 11 magyar érem köztük négy arany a vasárnapi döntőkben. 0808 Folytatódik a Bajnokok Ligája selejtezősorozata amelyben a magyar bajnok Ferencváros a Qarabaghoz látogat.

Kajak-kenu kajak-kenu világbajnokság kajak-kenu vb kajak-kenu Kopasz Bálint. Az előfutamokkal szerdán - magyar idő szerint délután - megkezdődött a kanadai Halifaxben a gyorsasági és para kajak-kenu világbajnokság amelyen összesen 40 magyar versenyző indul. Bartok Zsófia 2022 augusztus 3.

Rutinos világbajnokok és feltörekvő fiatalok egyvelege a vb-re utazó magyar kajak-kenu válogatott. A sporteseményt élőben itt lehet követni. Minden jog fenntartva a Magyar Kajak-Kenu Szövetség által.

Szóljon hozzá Ön is. A vb-újonc Rendessy Eszter az 500 méter után 1000 egyesben is biztosította a helyét a. Conrad Scheibnernémet Martin Fuksacseh Oleg Tarnovschimoldovai Carlo Tacchiniolasz.

Oleksii Koliadych Lengyelország 3925 2.


Women S Kayak For K4 500m Szabo Gabriella Kozak Danuta Kovacs Katalin Fazekas Krisztina


Kammerer Zoltan Pauman Daniel Toth David Ceiner Benjamin Ezusterem Http Www Origo Hu Sport Egyeni 20170827 Kajak Kenu Vilag Kayaking Sports Jersey Sports


Pin On Newjsag


Kozepfoku Angol Nyelvvizsga Nyolcadikban


Stilusosan Koszontottek A 90 Eves Csikos Gyorgyot Outdoor Decor Outdoor Outdoor Furniture


Emlektablat Avattak Ket Szentandrasi Reformatus Lelkesz Emlekere Lettering Letter Board


Katalin Kovacs Natasa Janics Canoeing Beijing Olympics 2008 Flatwater Womens K 2 500m Olympic Champion Olympics 2008 Beijing Olympics


Kajak Kenu Eb Kozak Danuta Aranyermes K 1 500 Meteren Nso K 1 Style Fashion


Maggie Hogan 2048 1365 Rio Olympics 2016 Kayaking Canoe


Pin On Newjsag


Kayaking Canoe And Kayak Canoe


Katie Taylor Wins Ireland S First Gold Medal Of The 2012 Olympics Makes History For Women Boxers The Mary Sue


Kayaking Canoe And Kayak Canoe


Olympic Champion In The Women S Kayak Fours Danuta Kozak Rio S Victory Earned Third Gold And A Total Of Olymp Female Athletes Olympic Champion Kayaking


Pin On Makingusproud


Kovacs Katalin Szeretek Utazni Megismerni Mas Vilagokat


Kayaking Canoe And Kayak Canoe


Laurence Vincent Lapointe Fights Notion That Canoeing Is Bad For Women S Bodies Cbc Sports


Pin On Rio 2016

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel